Welkom op Wigsis.nl
ALLEEN VANDAAG! Koop 2 Pruiken Ontvang €10 GRATIS & GRATI Sverzending!
Categorieën

Mode Remy Naturrlijk Haar Bruin Clip In Extensions

 
Wil je lang of toegevoegd volheid aan je haar? Bekijk onze volledige hoofd zetten! Met strakke clips de set is klaar voor direct gebruik in slechts 5 minuten! Het komt compleet met 16 metalen clips en de inslagen compleet met silicone voor een goede grip!

Haartype: 100% Silky Remy Human Hair-Straight
Getoonde Kleur: 2
Huidige Hair Haarlengte: 14 inch, 10-26 inch Haarlengte Beschikbaar
Stel Gewicht: 70g voor 14 inch; 90g voor 16 inch. length haar plus elke 2 inches toe te voegen 10 gram gewicht.
Toepassing Tijd: 5 minuten (ong.)
Life: 6 tot 12 maanden (afhankelijk van de zorg en het gebruik)
Gebruik: Kan worden gekruld, rechtgetrokken, tonged, gewassen en geverfd.

Set Inhoud: Aantal Wefts: 7 Aantal Clips: 16
Twee 2 inch breed inslagen - 1 klem per inslag
Twee 4 inch breed inslagen - 2 clips per inslag
Twee 6 inch breed inslagen - 3 clips per inslag
Een 8 inch breed inslagen - 4 clips

Hoe te Clip in Extensions Fit

Verzamel de benodigde tools:1.Duck Clips 2.Tail Comb
Stap 1: Oefen met het openen en sluiten van de clips voordat u begint.
Met de clipzijde van het stuk naar u toe gericht, plaatst u beide duimen aan beide zijden van de clip en de wijsvingers aan de voorkant. Klik de clip open door druk uit te oefenen op jezelf met de wijsvingers. Sluit de clip ook door met de duimen druk uit de buurt van jezelf uit te oefenen.
Stap 2: Het haar scheiden
Maak een horizontaal deel met een staartkam of met je vingers vanaf ongeveer een centimeter boven je oren.
Stap 3: Knip het haar boven het deel omhoog
Til het haar boven het onderdeel op en knip het uit de weg met behulp van duck-bill clips.
Stap 4: Breng het stuk aan
Begin met de twee middelste clips, knip in het midden van je hoofd en bevestig je aan je eigen haar in een neerwaartse richting. Trek in een rechte lijn over elkaar en knip de twee resterende clips aan beide kanten van uw hoofd.
Stap 5: Style and Go
Voel met je vingers om ervoor te zorgen dat de stukjes vlak tegen je hoofd zijn zonder gaten. Als u een gat voelt, klikt u gewoon los en trekt u opnieuw vast.

Onthouden

Probeer nooit om een ​​inslag te verwijderen zonder eerst alle clips te openen. Trekken of trekken naar een inslag te verwijderen kan leiden tot schade aan uw eigen haar.

Het reinigen van de Hair Extensions

Tip

Volg de instructies om te bepalen hoe en wanneer je moet wassen en zorg voor uw producten. Om je haar product blijven kijken nieuw en fris zo lang mogelijk!

Net als je eigen haar, zal hair extensions residu accumuleren via de normale slijtage. Als u het dragen van het haar de hele dag, elke dag, je kunt ze wassen na 3-4 keer dragen.

Ten eerste, verwijder voorzichtig eventuele klitten voorzichtig werken een kleine hoeveelheid shampoo in het haar, streelde naar beneden van de inslag basis om de uiteinden. Niet verdraaien, schrob of wrijf het haar. Gebruik altijd een milde shampoo of een speciaal ontwikkeld voor chemisch behandeld haar.

Voer het haar onder warm water, spoel grondig tot het water helder is, omdat onjuiste spoelen kan leiden tot schade.

Voorzichtig spuiten conditioner en laat blijven gedurende drie tot vijf minuten. Spoel grondig in warm water en voorzichtig handdoek blot om het overtollige water te verwijderen.

Spray een leave-in conditioner voordat kammen. Beginnend aan de uiteinden, houdt het haar stevig vast. Gewoon behandelen uw haar alsof het op het hoofd van een "Tender-Headed" persoon! Met behulp van een grote kam voorzichtig om klitten te verwijderen, geen gebruik maken van een borstel op nat haar.

Hang aan de lucht drogen, in rollen, of gebruik een föhn op een lage stand, zoals gewenst. Als het haar te droog, kan een "professioneel" conditioner nodig zijn.

Styling de Hair

Stoom rollen en / of vochtige omgeving zijn de veiligste manier voor curling. Haardrogers, krultangen en andere thermische hulpmiddelen mogen worden gebruikt op lage instellingen.

Vergeet niet, kan het haar verschroeien als de instelling is te hoog.

Als gebruiken elektrische rollen, zorg ervoor dat de uiteinden zijn gewikkeld in de rollen. Voor het snijden, permanent of chemische processen, neem de uitbreidingen van de professionele stylist.

Onthouden

Vergeet niet om altijd uw nieuwe haar te nemen naar een salon professional als je het nodig hebt aangepast. Dit geeft je de beste resultaten te geven!

Het opslaan van de Hair

Het beste is om het haar in de originele verpakking bewaren. U kunt ook het haar op te slaan in een plastic zak. U kunt het haar op rollers die voldoen aan de krul grootte die u wilt behouden voordat u in plastic te stellen.

Ga niet slapen of zwemmen, terwijl het dragen van de menselijke haar.

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd Volgens verschillende producten zijn er verschillende verwerkingstijden. U kunt meer details als volgt zien:

  • Standaard bestelling: het duurt 7-10 dagen.
  • Lace Front Wigs Order: Het duurt 10-15 dagen.
  • Monofilament pruiken Bestelling: het duurt 18-25 dagen.
  • Full Lace Wigs Order: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Handgebonden pruiken Bestelling: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Heren Toupetten / Dames Toppers Bestelling: Het duurt 40-45 werkdagen.

AFLEVERTIJD
Het duurt 2-4 dagen voordat u uw artikelen ontvangt.
Door overmacht kan de levertijd worden beïnvloed.


Delivery Methods & Charge

Wij zullen uw bestelling DHL / RPX / DPD te leveren. Levering in de Verenigde Staten is € 10, die zal worden automatisch toegevoegd aan het totaal.

Om Tracking

De tracking Aantal uw pakket zal naar u worden verzonden na uw bestelling wordt afgeleverd. U kunt het gebruiken om de status van uw bestelling online te controleren.

TERUGSTUURBELEID

Als u uw bestelling wilt retourneren, neem dan contact met ons op met al uw vragen en zorgen eerste. Geef ons uw ordernummer binnen 15 dagen na ontvangst. Wij zullen graag uit te wisselen of het item terug te betalen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Alle items moeten origineel verpakt zijn. Alle pakketten moeten via een handelbaar methode worden gestuurd. Het spijt ons dat we niet verantwoordelijk zijn voor de verloren in transit. En de originele verzendkosten worden niet terugbetaald.

Special Price € 73,00

Normale prijs: € 136,00

Lengte: *
Kleur:*
Aantal:*
- +

Klantenreviews ( 3 reviews )

M****n
Deze uitbreidingen zijn zeer goed voor de mensen die het kopen van hun eerste set als ze nummers op elk en een boekje laten zien waar elk nummer in je haar te zetten. Erg behulpzaam! Ik aanbevolen door 100%! Geweldige cutomer serivce, geweldige prijs-kwaliteitverhouding en ook geweldig kwaliteit!
F*y
Ik hou van deze hair extensions. Ik wilde iets meer voor volume dan voor de lengte, dus ik heb het een beetje trimmen. Maar dit is geweldig. Ik heb nog een set die 8 stuks heeft. Deze is een stuk eaiser met slechts één stuk. Ik heb het gekruld en rechtgetrokken het en het ziet er geweldig uit in beide richtingen.
T*****y
Ik ben erg blij met de kwaliteit en de hoeveelheid haar die ik heb ontvangen. Ik ben blij om te zeggen dat ze zijn geweldig kwaliteit in vergelijking met alles wat mijn vrienden ooit heb gekocht. Het betalen dat beetje extra voor deze hair extensions zijn 100% de moeite waard! In de laatste 3 dagen heb ik mijn hair extensions drie keer rechtgetrokken en gekruld ze twee keer en ze zijn nog steeds in dezelfde verbazingwekkende voorwaarde dat ze in toen ik hen ontvangen.

Schrijf een review


Bovenkant van Pagina

Over ons

  • 20+jarenlange ervaring in de pruik bedrijf
  • 500+verschillende stijlen van favoriete looks
  • 2000+haar producten worden verkocht elke dag
  • 50000+Klanten kopen Pruiken Van US