ALLEEN VANDAAG! GRATIS CADEAU'S.
Categorieën

KastanjeBruin Stralend Lange Pruiken

 
Materiaal:Synthetische
Getoonde Kleur:130
Model:Steil,Stijl
Haarlengte:14"
Binnenwerk:100% Machinaal

Voordelen van de Pruiken Machine
Pruiken machine laat het hoofd naar koeler dan pruiken gedekt solide blijven. Dit komt door het feit dat het haar minder wordt gemaakt en het specifieke bouwmachine enige ruimte voor luchtstroom naar de kop en de hoofdhuid. Er zijn ook instelbaar riemen of haken aan de nek om de pruik die zijn geïmplementeerd.
Cap Maat

Omtrek
(inch)
Vooraan Beginnen
(inch)
Van Links Naar Rechts Over Het Voorhoofd
(inch)
Kant Naar Boven Kant Over
(inch)
Tempel Naar Tempel Over De Rug
(inch)
De Nek
(inch)
Child / Ulara Petite (UP) 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite (P) 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Average (A) 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Large(L) 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hoe u uw pruik op

1) Vind de voorkant en de achterkant van de pruik (het label gaat achter).

2) Borstel je eigen haar rug; beveiligen van langere stukken met een haarspeld en plaats een pruik kap over je hoofd (houdt de pruik stevig op zijn plaats.)

3) Pak de pruik aan de bovenkant en glijden over je hoofd van je natuurlijke haarlijn aan de natuurlijke haarlijn in de rug.

4) De pruik moet veilig, maar geen te krap voelen. U kunt uw pruik voor een veilige, comfortabele pasvorm aan te passen.

5) Stijl zoals u uw eigen haar. De lipjes aan de voorkant van het oor kan worden aangepast aan de pruik dicht bij het gezicht houden. Wees voorzichtig met het haar.

Het schoonmaken van de Synthetische Pruiken

Synthetische pruik is goedkoper dan haar en is duurzaam. Traditionele krultangen, haardrogers en warme rollers kan niet worden gebruikt op synthetisch haar vezels.

Ontwarren

Verwijder klitten met een grove kam geleidelijk werken van de uiteinden aan de basis.

Wassen

Dompelt je pruik in koud water. Meng in een kleine hoeveelheid shampoo voor synthetische haren. Week je pruik voor 3-5 minuten. Zwenk zonder te wrijven.

Spoelen

Spoelen met koud water om shampoo te verwijderen. Druk voorzichtig met een handdoek om het overtollige water te verwijderen. Niet wrijven of wringen.

Dry & conditie

Dry & voorwaarde Plaats op een opvouwbare pruik stand, nevel met een leave-in conditioner en laat aan de lucht drogen. NIET uitwringen of knijp.

Styling de Hair

Gebruik je vingers of een grove kam om uw synthetische pruik stijl. Definieer lagen met synthetische-Safe styling producten. Voor krullend pruiken, gebruik dan een pick of kam vezels los te maken, maar trek niet aan het haar.

Het opslaan van de Hair

Wanneer niet in gebruik, altijd zet je pruik op een pop of pruik staan ​​om zijn vorm te behouden. Frequentie van de reiniging is afhankelijk van uw omgeving, leefstijl en de hoeveelheid zweet. Voorgesteld voor reiniging na 10 tot 14 dagen van slijtage.
Het beste is om het menselijke haar in de originele verpakking te bewaren. Of u kunt het haar op te slaan in een plastic zak.

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd Volgens verschillende producten zijn er verschillende verwerkingstijden. U kunt meer details als volgt zien:

  • Standaard bestelling: het duurt 7-10 dagen.
  • Lace Front Wigs Order: Het duurt 10-15 dagen.
  • Monofilament pruiken Bestelling: het duurt 18-25 dagen.
  • Full Lace Wigs Order: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Handgebonden pruiken Bestelling: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Heren Toupetten / Dames Toppers Bestelling: Het duurt 40-45 werkdagen.

AFLEVERTIJD
Het duurt 2-4 dagen voordat u uw artikelen ontvangt.
Door overmacht kan de levertijd worden beïnvloed.


Delivery Methods & Charge

Wij zullen uw bestelling DHL / RPX / DPD te leveren. Levering in de Verenigde Staten is € 10, die zal worden automatisch toegevoegd aan het totaal.

Om Tracking

De tracking Aantal uw pakket zal naar u worden verzonden na uw bestelling wordt afgeleverd. U kunt het gebruiken om de status van uw bestelling online te controleren.

TERUGSTUURBELEID

Als u uw bestelling wilt retourneren, neem dan contact met ons op met al uw vragen en zorgen eerste. Geef ons uw ordernummer binnen 15 dagen na ontvangst. Wij zullen graag uit te wisselen of het item terug te betalen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Alle items moeten origineel verpakt zijn. Alle pakketten moeten via een handelbaar methode worden gestuurd. Het spijt ons dat we niet verantwoordelijk zijn voor de verloren in transit. En de originele verzendkosten worden niet terugbetaald.

Special Price € 123,00

Normale prijs: € 203,00

grootte: *
Kleur:*
Aantal:*
- +

Klantenreviews ( 7 reviews )

J***s
Ik kocht deze pruik in en dat was een donkerbruin. Ik vond het zo leuk. Dit is mijn ga naar pruik, koel op warme zomerdagen. Het is een open kap, met zeer weinig perma plagen, heel natuurlijk uit. Ik heb een gemiddeld petite hoofd en deze lopen groot. Ik neem tuck in het elastiek aan elke kant en de kap voldoet aan mijn hoofd goed en voelt zich veilig.
S****e
gewoon schrijven om te zeggen dat ik uw pakket en ik ben gewoon verbaasd over het was zo snel. Ik ben ook zo blij met de pruik. Ik hou ervan! Dank u voor uw uitstekende service. Ik hoop dat ik u opnieuw te behandelen.
J***y
Hartelijk dank voor uw snelle levering van de pruik bestelde ik van uw site. Ik ben zo blij mee! Ik heb pruiken in het verleden die driemaal het bedrag hebben gekost van jou gekocht en ik kan echt geen verschil in de kwaliteit te zien. Ik zal zeker terugkomen voor meer.
M*****d
Ik hou van de kleur, maar het zou de voorkeur hebben gegeven aan donkerder bij de wortel worden. Op mijn leeftijd, het ziet er natuurlijker uit. Dat gezegd zijnde is dit een geweldige pruik voor de prijs. Helemaal gek op de look.
E****n
Voor volledige volume en een zelfvertrouwen boost, dit zijn de pruiken te krijgen! Ik krijg dus elke complimenten! De haren voelen echt en zien eruit als menselijk haar, ik draag het dagelijks werk, terwijl mijn echte haar groeit uit. De golven ziet eruit alsof je uren doorgebracht met een krultang. De prijs is redelijk genoeg en het is goedkoper dan naar een salon. Er is een verscheidenheid van kleuren. Ze hebben de neiging om gemakkelijk te kluwen, maar een verlof in spray conditioner doet meestal de truc. Ik laat zelden huis zonder hen!
R******e
Erg leuk en vleiend. Zoals ik altijd moet doen met pruiken, belandde ik een beetje trimmen het. (Ik heb een kleine gezicht.). Dat gezegd hebbende, was ik in staat om de oorspronkelijke verhoudingen van de snede te houden, en de look was hetzelfde. Ik omlijst gewoon mijn gezicht een beetje om het meer uitgerust om mijn gezicht korter te maken.
Pagina:

Schrijf een review


Bovenkant van Pagina

Over ons

  • 20+jarenlange ervaring in de pruik bedrijf
  • 500+verschillende stijlen van favoriete looks
  • 2000+haar producten worden verkocht elke dag
  • 50000+Klanten kopen Pruiken Van US