Leuk voor 5 €
ALLEEN VANDAAG! Korting op alle bestellingen!
Categorieën

Kastanjebruin Halflang Indrukwekkend Klassiek Pruiken

 
Materiaal:Synthetische
Getoonde Kleur:29
Model:Krullen
Haarlengte:12"
Binnenwerk:100% Machinaal

Voordelen van de Pruiken Machine
Pruiken machine laat het hoofd naar koeler dan pruiken gedekt solide blijven. Dit komt door het feit dat het haar minder wordt gemaakt en het specifieke bouwmachine enige ruimte voor luchtstroom naar de kop en de hoofdhuid. Er zijn ook instelbaar riemen of haken aan de nek om de pruik die zijn geïmplementeerd.
Cap Maat

Omtrek
(inch)
Vooraan Beginnen
(inch)
Van Links Naar Rechts Over Het Voorhoofd
(inch)
Kant Naar Boven Kant Over
(inch)
Tempel Naar Tempel Over De Rug
(inch)
De Nek
(inch)
Child / Ulara Petite (UP) 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite (P) 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Average (A) 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Large(L) 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hoe u uw pruik op

1) Vind de voorkant en de achterkant van de pruik (het label gaat achter).

2) Borstel je eigen haar rug; beveiligen van langere stukken met een haarspeld en plaats een pruik kap over je hoofd (houdt de pruik stevig op zijn plaats.)

3) Pak de pruik aan de bovenkant en glijden over je hoofd van je natuurlijke haarlijn aan de natuurlijke haarlijn in de rug.

4) De pruik moet veilig, maar geen te krap voelen. U kunt uw pruik voor een veilige, comfortabele pasvorm aan te passen.

5) Stijl zoals u uw eigen haar. De lipjes aan de voorkant van het oor kan worden aangepast aan de pruik dicht bij het gezicht houden. Wees voorzichtig met het haar.

Het schoonmaken van de Synthetische Pruiken

Synthetische pruik is goedkoper dan haar en is duurzaam. Traditionele krultangen, haardrogers en warme rollers kan niet worden gebruikt op synthetisch haar vezels.

Ontwarren

Verwijder klitten met een grove kam geleidelijk werken van de uiteinden aan de basis.

Wassen

Dompelt je pruik in koud water. Meng in een kleine hoeveelheid shampoo voor synthetische haren. Week je pruik voor 3-5 minuten. Zwenk zonder te wrijven.

Spoelen

Spoelen met koud water om shampoo te verwijderen. Druk voorzichtig met een handdoek om het overtollige water te verwijderen. Niet wrijven of wringen.

Dry & conditie

Dry & voorwaarde Plaats op een opvouwbare pruik stand, nevel met een leave-in conditioner en laat aan de lucht drogen. NIET uitwringen of knijp.

Styling de Hair

Gebruik je vingers of een grove kam om uw synthetische pruik stijl. Definieer lagen met synthetische-Safe styling producten. Voor krullend pruiken, gebruik dan een pick of kam vezels los te maken, maar trek niet aan het haar.

Het opslaan van de Hair

Wanneer niet in gebruik, altijd zet je pruik op een pop of pruik staan ​​om zijn vorm te behouden. Frequentie van de reiniging is afhankelijk van uw omgeving, leefstijl en de hoeveelheid zweet. Voorgesteld voor reiniging na 10 tot 14 dagen van slijtage.
Het beste is om het menselijke haar in de originele verpakking te bewaren. Of u kunt het haar op te slaan in een plastic zak.

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd Volgens verschillende producten zijn er verschillende verwerkingstijden. U kunt meer details als volgt zien:

  • Standaard bestelling: het duurt 7-10 dagen.
  • Lace Front Wigs Order: Het duurt 10-15 dagen.
  • Monofilament pruiken Bestelling: het duurt 18-25 dagen.
  • Full Lace Wigs Order: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Handgebonden pruiken Bestelling: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Heren Toupetten / Dames Toppers Bestelling: Het duurt 40-45 werkdagen.

AFLEVERTIJD
Het duurt 2-4 dagen voordat u uw artikelen ontvangt.
Door overmacht kan de levertijd worden beïnvloed.


Delivery Methods & Charge

Wij zullen uw bestelling DHL / RPX / DPD te leveren. Levering in de Verenigde Staten is € 10, die zal worden automatisch toegevoegd aan het totaal.

Om Tracking

De tracking Aantal uw pakket zal naar u worden verzonden na uw bestelling wordt afgeleverd. U kunt het gebruiken om de status van uw bestelling online te controleren.

TERUGSTUURBELEID

Als u uw bestelling wilt retourneren, neem dan contact met ons op met al uw vragen en zorgen eerste. Geef ons uw ordernummer binnen 15 dagen na ontvangst. Wij zullen graag uit te wisselen of het item terug te betalen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Alle items moeten origineel verpakt zijn. Alle pakketten moeten via een handelbaar methode worden gestuurd. Het spijt ons dat we niet verantwoordelijk zijn voor de verloren in transit. En de originele verzendkosten worden niet terugbetaald.

Special Price € 118,00

Normale prijs: € 269,00

grootte: *
Kleur:*
Aantal:*
- +

Klantenreviews ( 17 reviews )

F*******a
Ik was op zoek naar een natuurlijk ogende pruik. Ik zocht online weken en uiteindelijk vond deze website. De zwart gekleurde pruik beschikbaar haar was het dichtst bij mijn verbeelding van een perfecte organische pruik. Ik heb de exacte degene die geleverd binnen de tijd nadat ik een bestelling geplaatst. Het was iets wat we noemen een geweldige ervaring.
c***********k
De pruik kwam perfect op tijd. Haar kwaliteit is geweldig !! Precies de kleur die ik besteld. Enige keerzijde is dat de dichtheid is verkeerd, bestelde ik de 100%, maar de pruik ik heb is meer als 130%. Maar het is prima echt, ik kan dun het op mijn eigen. Zal zeker weer bestellen!
S****n
Ik ben nog steeds aan te passen aan deze stijl. Ik ben relatief nieuw voor pruik dragen dus gaande van mijn schaarse bio haar vooral aan de voorkant en deze pruik is een beetje een uitdaging. Maar ik vond uiteindelijk een beetje tijd om echt te werken met het en was in staat om het te krijgen in een stijl die ik voelde me comfortabel. Ik hou van de look.
V*****e
De pruik is echt een leuke stijl en ik hou gewoon van de look, maar ik ging op een ledemaat en besloten om het te proberen op. Na het dragen van het rond het huis, mijn dochter, die is een stylist kwam over en zei dat de kleur was niet natuurlijk op zoek op me .. Als ik niet al had gedragen, zou ik zijn teruggekeerd. kan het opnieuw te proberen in een andere kleur.

Bedankt voor je bestelling en feedback! Vooruitblikkend naar uw volgende aankoop.

L******d
Iedereen denkt dat het mijn haar en ze zijn geschokt als ik ze vertel dat het een pruik. Strangers stop me in de supermarkt om me te vullen op kleur, stijl, knippen. Ik dank hen altijd maar vaak nemen ze aan de kant als ze echt gaga over het ... gebeurt veel! Ik nabestellen elke keer is er een 30% korting op de verkoop en het ziet er altijd perfect natuurlijk.
s**w
Perfect overeen met mijn dunner wordend haar toe te voegen precies de juiste hoeveelheid van het haar zodat het lijkt natuurlijk gek. ABSOLUTLY LOVE IT !!!!!!
Pagina:

Schrijf een review


Bovenkant van Pagina

Over ons

  • 20+jarenlange ervaring in de pruik bedrijf
  • 500+verschillende stijlen van favoriete looks
  • 2000+haar producten worden verkocht elke dag
  • 50000+Klanten kopen Pruiken Van US