Welkom op Wigsis.nl
ALLEEN VANDAAG! Koop 2 Pruiken Ontvang €10 GRATIS & GRATI Sverzending!
Categorieën

Goedkoopste Bruin Steil Tape-on Extensions

 
* Materiaal: Remy Naturrlijk Haar
* Getoonde Kleur: 2
* Type: Inslag zonder clips
* Haarlengte: 20 inch
* Model: Steil, kunnen worden gewassen, warmte stijl
* Breedte: 60 " wijd
* Gewicht: 100g
* Methode: Brede inslag zonder clips, perfect voor fusie-methode of het gebruik clips in extensions, etc

Verzamel de nodige instrumenten:

1. Toupee Clips 2. Cold Fusion Band 3. Salon Professional

Step 1: Knip inslagen op maat en naai de toupet clips.
Step 2: Breng de gelijmde kant aan je coupes haar bij de wortel gebied en druk stevig. U kunt een haardroger gebruiken op de koele schot instelling om de lijm in te stellen.
Step 3: Gebruik koude fusie tape op maat te snijden extensies toe te passen voor een dag, een week of een maand!
Step 4:Breng de andere stroken inslag op dezelfde manier. Zodra dit is afgerond de bonding proces Wacht 20 minuten tot de lijm op te zetten. Niet extensies bij het wassen en borstelen trekken. Zorg ervoor top inslag zal niet zichtbaar zijn wanneer al het haar is naar beneden.
Step 5:De super veelzijdige inslaggarens kunnen worden gesneden en met behulp van klemmen, koude fusie of andere toepassingsmethoden toegepast. Uw salon professional kan maken deze klantgerichte uitbreiding inslagen uw uiteindelijke nieuwe.

Het reinigen van de Hair Extensions

Tip

Volg de instructies om te bepalen hoe en wanneer je moet wassen en zorg voor uw producten. Om je haar product blijven kijken nieuw en fris zo lang mogelijk!

Net als je eigen haar, zal hair extensions residu accumuleren via de normale slijtage. Als u het dragen van het haar de hele dag, elke dag, je kunt ze wassen na 3-4 keer dragen.

Ten eerste, verwijder voorzichtig eventuele klitten voorzichtig werken een kleine hoeveelheid shampoo in het haar, streelde naar beneden van de inslag basis om de uiteinden. Niet verdraaien, schrob of wrijf het haar. Gebruik altijd een milde shampoo of een speciaal ontwikkeld voor chemisch behandeld haar.

Voer het haar onder warm water, spoel grondig tot het water helder is, omdat onjuiste spoelen kan leiden tot schade.

Voorzichtig spuiten conditioner en laat blijven gedurende drie tot vijf minuten. Spoel grondig in warm water en voorzichtig handdoek blot om het overtollige water te verwijderen.

Spray een leave-in conditioner voordat kammen. Beginnend aan de uiteinden, houdt het haar stevig vast. Gewoon behandelen uw haar alsof het op het hoofd van een "Tender-Headed" persoon! Met behulp van een grote kam voorzichtig om klitten te verwijderen, geen gebruik maken van een borstel op nat haar.

Hang aan de lucht drogen, in rollen, of gebruik een föhn op een lage stand, zoals gewenst. Als het haar te droog, kan een "professioneel" conditioner nodig zijn.

Styling de Hair

Stoom rollen en / of vochtige omgeving zijn de veiligste manier voor curling. Haardrogers, krultangen en andere thermische hulpmiddelen mogen worden gebruikt op lage instellingen.

Vergeet niet, kan het haar verschroeien als de instelling is te hoog.

Als gebruiken elektrische rollen, zorg ervoor dat de uiteinden zijn gewikkeld in de rollen. Voor het snijden, permanent of chemische processen, neem de uitbreidingen van de professionele stylist.

Onthouden

Vergeet niet om altijd uw nieuwe haar te nemen naar een salon professional als je het nodig hebt aangepast. Dit geeft je de beste resultaten te geven!

Het opslaan van de Hair

Het beste is om het haar in de originele verpakking bewaren. U kunt ook het haar op te slaan in een plastic zak. U kunt het haar op rollers die voldoen aan de krul grootte die u wilt behouden voordat u in plastic te stellen.

Ga niet slapen of zwemmen, terwijl het dragen van de menselijke haar.

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd Volgens verschillende producten zijn er verschillende verwerkingstijden. U kunt meer details als volgt zien:

  • Standaard bestelling: het duurt 7-10 dagen.
  • Lace Front Wigs Order: Het duurt 10-15 dagen.
  • Monofilament pruiken Bestelling: het duurt 18-25 dagen.
  • Full Lace Wigs Order: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Handgebonden pruiken Bestelling: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Heren Toupetten / Dames Toppers Bestelling: Het duurt 40-45 werkdagen.

AFLEVERTIJD
Het duurt 2-4 dagen voordat u uw artikelen ontvangt.
Door overmacht kan de levertijd worden beïnvloed.


Delivery Methods & Charge

Wij zullen uw bestelling DHL / RPX / DPD te leveren. Levering in de Verenigde Staten is € 10, die zal worden automatisch toegevoegd aan het totaal.

Om Tracking

De tracking Aantal uw pakket zal naar u worden verzonden na uw bestelling wordt afgeleverd. U kunt het gebruiken om de status van uw bestelling online te controleren.

TERUGSTUURBELEID

Als u uw bestelling wilt retourneren, neem dan contact met ons op met al uw vragen en zorgen eerste. Geef ons uw ordernummer binnen 15 dagen na ontvangst. Wij zullen graag uit te wisselen of het item terug te betalen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Alle items moeten origineel verpakt zijn. Alle pakketten moeten via een handelbaar methode worden gestuurd. Het spijt ons dat we niet verantwoordelijk zijn voor de verloren in transit. En de originele verzendkosten worden niet terugbetaald.

Special Price € 125,00

Normale prijs: € 323,00

Lengte: *
Kleur:*
Aantal:*
- +

Schrijf een review

You're reviewing:Goedkoopste Bruin Steil Tape-on Extensions

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Bovenkant van Pagina

Over ons

  • 20+jarenlange ervaring in de pruik bedrijf
  • 500+verschillende stijlen van favoriete looks
  • 2000+haar producten worden verkocht elke dag
  • 50000+Klanten kopen Pruiken Van US