Welkom op Wigsis.nl
ALLEEN VANDAAG! GRATIS CADEAU'S.
Categorieën

Bruin Remy Naturrlijk Haar Kapsels Clip In Extensions

 
Wil je lang of toegevoegd volheid aan je haar? Bekijk onze volledige hoofd zetten! Met strakke clips de set is klaar voor direct gebruik in slechts 5 minuten! Het komt compleet met 16 metalen clips en de inslagen compleet met silicone voor een goede grip!

Haartype: 100% Silky Remy Human Hair-Golvend
Getoonde Kleur: 2
Huidige Hair Haarlengte: 14 inch, 10-26 inch Haarlengte Beschikbaar
Stel Gewicht: 70g voor 14 inch; 90g voor 16 inch. length haar plus elke 2 inches toe te voegen 10 gram gewicht.
Toepassing Tijd: 5 minuten (ong.)
Life: 6 tot 12 maanden (afhankelijk van de zorg en het gebruik)
Gebruik: Kan worden gekruld, rechtgetrokken, tonged, gewassen en geverfd.

Set Inhoud: Aantal Wefts: 7 Aantal Clips: 16
Twee 2 inch breed inslagen - 1 klem per inslag
Twee 4 inch breed inslagen - 2 clips per inslag
Twee 6 inch breed inslagen - 3 clips per inslag
Een 8 inch breed inslagen - 4 clips

Hoe te Clip in Extensions Fit

Verzamel de benodigde tools:1.Duck Clips 2.Tail Comb
Stap 1: Oefen met het openen en sluiten van de clips voordat u begint.
Met de clipzijde van het stuk naar u toe gericht, plaatst u beide duimen aan beide zijden van de clip en de wijsvingers aan de voorkant. Klik de clip open door druk uit te oefenen op jezelf met de wijsvingers. Sluit de clip ook door met de duimen druk uit de buurt van jezelf uit te oefenen.
Stap 2: Het haar scheiden
Maak een horizontaal deel met een staartkam of met je vingers vanaf ongeveer een centimeter boven je oren.
Stap 3: Knip het haar boven het deel omhoog
Til het haar boven het onderdeel op en knip het uit de weg met behulp van duck-bill clips.
Stap 4: Breng het stuk aan
Begin met de twee middelste clips, knip in het midden van je hoofd en bevestig je aan je eigen haar in een neerwaartse richting. Trek in een rechte lijn over elkaar en knip de twee resterende clips aan beide kanten van uw hoofd.
Stap 5: Style and Go
Voel met je vingers om ervoor te zorgen dat de stukjes vlak tegen je hoofd zijn zonder gaten. Als u een gat voelt, klikt u gewoon los en trekt u opnieuw vast.

Onthouden

Probeer nooit om een ​​inslag te verwijderen zonder eerst alle clips te openen. Trekken of trekken naar een inslag te verwijderen kan leiden tot schade aan uw eigen haar.

Het reinigen van de Hair Extensions

Tip

Volg de instructies om te bepalen hoe en wanneer je moet wassen en zorg voor uw producten. Om je haar product blijven kijken nieuw en fris zo lang mogelijk!

Net als je eigen haar, zal hair extensions residu accumuleren via de normale slijtage. Als u het dragen van het haar de hele dag, elke dag, je kunt ze wassen na 3-4 keer dragen.

Ten eerste, verwijder voorzichtig eventuele klitten voorzichtig werken een kleine hoeveelheid shampoo in het haar, streelde naar beneden van de inslag basis om de uiteinden. Niet verdraaien, schrob of wrijf het haar. Gebruik altijd een milde shampoo of een speciaal ontwikkeld voor chemisch behandeld haar.

Voer het haar onder warm water, spoel grondig tot het water helder is, omdat onjuiste spoelen kan leiden tot schade.

Voorzichtig spuiten conditioner en laat blijven gedurende drie tot vijf minuten. Spoel grondig in warm water en voorzichtig handdoek blot om het overtollige water te verwijderen.

Spray een leave-in conditioner voordat kammen. Beginnend aan de uiteinden, houdt het haar stevig vast. Gewoon behandelen uw haar alsof het op het hoofd van een "Tender-Headed" persoon! Met behulp van een grote kam voorzichtig om klitten te verwijderen, geen gebruik maken van een borstel op nat haar.

Hang aan de lucht drogen, in rollen, of gebruik een föhn op een lage stand, zoals gewenst. Als het haar te droog, kan een "professioneel" conditioner nodig zijn.

Styling de Hair

Stoom rollen en / of vochtige omgeving zijn de veiligste manier voor curling. Haardrogers, krultangen en andere thermische hulpmiddelen mogen worden gebruikt op lage instellingen.

Vergeet niet, kan het haar verschroeien als de instelling is te hoog.

Als gebruiken elektrische rollen, zorg ervoor dat de uiteinden zijn gewikkeld in de rollen. Voor het snijden, permanent of chemische processen, neem de uitbreidingen van de professionele stylist.

Onthouden

Vergeet niet om altijd uw nieuwe haar te nemen naar een salon professional als je het nodig hebt aangepast. Dit geeft je de beste resultaten te geven!

Het opslaan van de Hair

Het beste is om het haar in de originele verpakking bewaren. U kunt ook het haar op te slaan in een plastic zak. U kunt het haar op rollers die voldoen aan de krul grootte die u wilt behouden voordat u in plastic te stellen.

Ga niet slapen of zwemmen, terwijl het dragen van de menselijke haar.

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd Volgens verschillende producten zijn er verschillende verwerkingstijden. U kunt meer details als volgt zien:

  • Standaard bestelling: het duurt 7-10 dagen.
  • Lace Front Wigs Order: Het duurt 10-15 dagen.
  • Monofilament pruiken Bestelling: het duurt 18-25 dagen.
  • Full Lace Wigs Order: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Handgebonden pruiken Bestelling: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Heren Toupetten / Dames Toppers Bestelling: Het duurt 40-45 werkdagen.

AFLEVERTIJD
Het duurt 2-4 dagen voordat u uw artikelen ontvangt.
Door overmacht kan de levertijd worden beïnvloed.


Delivery Methods & Charge

Wij zullen uw bestelling DHL / RPX / DPD te leveren. Levering in de Verenigde Staten is € 10, die zal worden automatisch toegevoegd aan het totaal.

Om Tracking

De tracking Aantal uw pakket zal naar u worden verzonden na uw bestelling wordt afgeleverd. U kunt het gebruiken om de status van uw bestelling online te controleren.

TERUGSTUURBELEID

Als u uw bestelling wilt retourneren, neem dan contact met ons op met al uw vragen en zorgen eerste. Geef ons uw ordernummer binnen 15 dagen na ontvangst. Wij zullen graag uit te wisselen of het item terug te betalen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Alle items moeten origineel verpakt zijn. Alle pakketten moeten via een handelbaar methode worden gestuurd. Het spijt ons dat we niet verantwoordelijk zijn voor de verloren in transit. En de originele verzendkosten worden niet terugbetaald.

Special Price € 121,00

Normale prijs: € 265,00

Lengte: *
Kleur:*
Aantal:*
- +

Klantenreviews ( 5 reviews )

L**a
Ik kocht dit product aan mijn dunner wordend haar op de top te verbergen en het ziet er amazing.it is een perfecte match en het haarstukje kan niet worden gedetecteerd. Ik heb het dragen van het nu voor bijna een week en vergeten dat ik heb het op omdat het zo licht van gewicht. Ik ben helemaal blij en satifisfied deze purchace.
M***e
Pakket en het item komt als beschrijven. Zeer gemakkelijk aan te trekken. Voor goederen resultaten moet je aanwijzingen op te volgen. Hield van het boekje met stijl ideeën en gebruik. Ziet er natuurlijk en blijft veilig op zijn plaats te allen tijde. Geweldige ervaring zou opnieuw kopen.
L**a
Ik hier recentelijk kocht dit fantastische product en wat een verschil heeft gemaakt. Ik heb gezien hoe mijn haar bovenop worden dunner en dunner. Ik was erg beperkt tot de manier waarop ik kon mijn haar te dragen en het was nooit hoe ik wilde om het te dragen. Vandaag is mijn eerste dag van het dragen van de uitbreiding en het is absoluut niet op te sporen, en licht van gewicht. het is een perfecte kleur match. Ik kijk ernaar uit om te proberen verschillende posities aan andere te bereiken kijkt. Ik hoop dat je nooit stoppen met het maken van deze amzing en het leven chaning artikel.
S************t
Dit stuk is zeer goed, ik heb dun haar is op de top van stress en het maakt een Hugh verschil. Er zijn 2 wat ik zou veranderen, ik wens de sluiting deel leek meer natuurlijke, zou het makkelijker te scheiden zijn. En als de algemeen was 2 inches langer.
M***A
Ik draag dit elke dag, ik heb heel slecht dunner wordend haar ... ik zou het vreselijk om naar buiten te gaan op een zonnige dag omdat ik lelijk zou voelen, en kon mensen kijken naar me, maar met deze haarstuk ik kan overal gaan en niet hebben zorgen te maken over iedereen die op zoek naar mijn hoofdhuid.

Schrijf een review


Bovenkant van Pagina

Over ons

  • 20+jarenlange ervaring in de pruik bedrijf
  • 500+verschillende stijlen van favoriete looks
  • 2000+haar producten worden verkocht elke dag
  • 50000+Klanten kopen Pruiken Van US