Welkom op Wigsis.nl
ALLEEN VANDAAG! Koop 2 Pruiken Ontvang €10 GRATIS & GRATI Sverzending!
Categorieën

Bevallig Indian Haar Zwart Lange Pruiken

 
Materiaal:Indian Haar
Getoonde Kleur:1
Model:Golvend
Haarlengte:16"
Binnenwerk:Lace Front

Voordelen van de Tul Front Pruiken
Tul voor pruiken bieden de meest natuurlijke look op alle hoeken. Tul front pruiken kunt toevoegen aan uw bestaande haar lijn en een indruk te krijgen van het haar groeien uit de hoofdhuid te creëren, waardoor het moeilijk te onderscheiden als het haar op het hoofd is kunstmatig of natuurlijk.
Cap Maat

Omtrek
(inch)
Vooraan Beginnen
(inch)
Van Links Naar Rechts Over Het Voorhoofd
(inch)
Kant Naar Boven Kant Over
(inch)
Tempel Naar Tempel Over De Rug
(inch)
De Nek
(inch)
Child / Ulara Petite (UP) 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite (P) 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Average (A) 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Large(L) 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hoe toe te passen A Lace Pruik

1) Plaats de kant pruik op je hoofd. Lijn de haarlijn een natuurlijke positie van de kant naar voren te trekken. Zorg ervoor dat de voorste oor kranen zijn zelfs en alle randen zijn op een natuurlijke positie.

2) Bind de pruik in een paardenstaart en verwijder de pruik. Knip voorzichtig de kant van de randen van de pruik.

3) Zet pruik lijm net onder je haarlijn. Zorg dat er een klein bedrag op de haarlijn rond je hoofd.

4) Bind de pruik in een losse paardenstaart. Lijn van de pruik om net voor de lijm. Positie alle randen op hun plaats zitten. Duw de pruik naar beneden te vormen om de lijm. Trek de rug haarlijn.

 

Het reinigen van de Human Hair Pruiken

Menselijk haar pruiken is duurzaam, over het algemeen meer kost, en heeft de meest natuurlijke look en feel van elke pruik die je kunt kopen. En kan worden geverfd en op dezelfde manier behandeld als een menselijke haar, die groeit uit de hoofdhuid.

Ontwarren
Verwijder klitten met een grove kam geleidelijk werken van de uiteinden aan de basis.
Spoelen
Spoelen met koud water om shampoo te verwijderen. Druk voorzichtig met een handdoek om het overtollige water te verwijderen. Niet wrijven of wringen.
Wassen
Dompelt je pruik in koud water. Meng in een kleine hoeveelheid shampoo voor synthetische haren. Week je pruik voor 3-5 minuten. Zwenk zonder te wrijven.
Spoelen
Spoelen met koud water om shampoo te verwijderen. Druk voorzichtig met een handdoek om het overtollige water te verwijderen. Niet wrijven of wringen.
Staat
Voorwaarde Verdeel Pure Care Hydra Conditioner of Pure Care Intensive Recovery Mask (elke 5-6 omstandigheden) gelijkmatig over het haar.
Rinse
Rinse with cool water to remove shampoo. Gently press with a towel to remove excess water. Do not rub or wring.
Spoelen
Spoelen met koud water om shampoo te verwijderen. Druk voorzichtig met een handdoek om het overtollige water te verwijderen. Niet wrijven of wringen.

 

Styling de Hairr

Het is aangeraden u het om een ​​beroep stylist voor restylen. Voor een synthetische pruik, een eenvoudige schudden en ga methode werkt prima. Plaats de pruik op haar pruik staan ​​en gebruik maken van hot rollers of een krultang op een lage stand om het haar naar wens stylen.

U kunt de clip en speld verschillende secties voor een verandering van stijl, maar als je wennen aan de pruik, zult u waarschijnlijk merken dat je niet hoeft om iets te doen of helemaal niet bij het handhaven van zijn stijl.

 

Het opslaan van de Hair

Wanneer niet in gebruik, altijd zet je pruik op een pop of pruik staan ​​om zijn vorm te behouden. Frequentie van de reiniging is afhankelijk van uw omgeving, leefstijl en de hoeveelheid zweet. Voorgestelde richtlijnen om te reinigen na 10 tot 14 dagen van slijtage.

Het beste is om het menselijke haar in de originele verpakking te bewaren. Of u kunt het haar op te slaan in een plastic zak.

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd Volgens verschillende producten zijn er verschillende verwerkingstijden. U kunt meer details als volgt zien:

  • Standaard bestelling: het duurt 7-10 dagen.
  • Lace Front Wigs Order: Het duurt 10-15 dagen.
  • Monofilament pruiken Bestelling: het duurt 18-25 dagen.
  • Full Lace Wigs Order: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Handgebonden pruiken Bestelling: Het duurt 15-20 werkdagen.
  • Heren Toupetten / Dames Toppers Bestelling: Het duurt 40-45 werkdagen.

AFLEVERTIJD
Het duurt 2-4 dagen voordat u uw artikelen ontvangt.
Door overmacht kan de levertijd worden beïnvloed.


Delivery Methods & Charge

Wij zullen uw bestelling DHL / RPX / DPD te leveren. Levering in de Verenigde Staten is € 10, die zal worden automatisch toegevoegd aan het totaal.

Om Tracking

De tracking Aantal uw pakket zal naar u worden verzonden na uw bestelling wordt afgeleverd. U kunt het gebruiken om de status van uw bestelling online te controleren.

TERUGSTUURBELEID

Als u uw bestelling wilt retourneren, neem dan contact met ons op met al uw vragen en zorgen eerste. Geef ons uw ordernummer binnen 15 dagen na ontvangst. Wij zullen graag uit te wisselen of het item terug te betalen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Alle items moeten origineel verpakt zijn. Alle pakketten moeten via een handelbaar methode worden gestuurd. Het spijt ons dat we niet verantwoordelijk zijn voor de verloren in transit. En de originele verzendkosten worden niet terugbetaald.

Special Price € 189,00

Normale prijs: € 419,00

grootte: *
Kleur:*
Aantal:*
- +

Klantenreviews ( 6 reviews )

J***e
Ik heb gekregen zo veel complimenten het is bijna beschamend! Leuk als alle heck. Ik kocht de kleur die wordt gekenmerkt en de kleuren zijn trouw aan de foto. Zoals anderen al hebben gezegd, de pony had een beetje een snip, duurde 16 seconden. Het is slanker dan ik normaal gesproken met andere pruiken, maar het is gewoon de stijl. Aanbiddelijk!
T**y
Ik gebruikte om mijn haar als dit te dragen, maar gewoon niet wil mijn haar knippen. Nu heb ik het beste van beide werelden en hou van het dragen van deze korte blik op een leuke manier te veranderen. Iedereen aan het werk dacht dat ik had mijn haar knippen en ze vonden het geweldig. Ik kreeg complimenten de hele dag. Deze pruik was zo comfortabel om te dragen de hele dag lang. De mensen waren geschokt toen ik vertelde hen was het een pruik. Op bijna 60 yrs old liet ik al mijn vrienden van mijn eigen leeftijd dat je nog steeds kunt dragen jeugdige leuk lijkt! Leeftijd is slechts een state of mind.
E***y
Ik krijg zo veel complimenten over deze pruik (die iedereen denkt dat mijn haar, zelfs willen wie het gedaan heeft, de kleur te leren kennen en te snijden). Ik krijg zelfs complimenten van mannen. De kleur gaf mijn huidskleur een veel betere toon en ik heb te horen gekregen dat maakt me echt veel jonger kijken !!
D***y
Het is zo gemakkelijk om te dragen, behoudt zijn stijl en is zeer licht. Zelfs op een verzengende dag is het niet te warm om te dragen. Het voelt als menselijk haar en heeft mijn vertrouwen gegeven een echte boost als gevolg van ziekte mijn haar is zeer slecht verdund. Ik zou niet aarzelen om het aan iedereen aanraden.
K***n
Ik ben op dit moment gaan door een ziekte en hebben het dunner worden van mijn eigen haar. Ik kocht deze pruik en iedereen denkt dat het mijn haar. Mijn identieke tweelingzus die geen ziekte heeft, vond het zo leuk, ze kocht ook dezelfde pruik. Als het niet voor deze mooie pruik, zou ik niet eens comfortabel voelen verlaten van mijn huis. Minstens kan ik probeer en leven zo normaal mogelijk leven dankzij om te kunnen deze pruik te dragen. Het is heel natuurlijk en comfortabel.
E**a
Complimenten zijn nooit eindigende. Ik heb de aankoop van pruiken van warenhuizen al meer dan 35 jaar en was niet altijd tevreden met het ontbreken van haar dekking. Dus was sceptisch te bestellen op internet. Wat een aangename verrassing om eindelijk wat ik had verwacht. Zal meer te bestellen Dank je wel.

Schrijf een review


Bovenkant van Pagina

Over ons

  • 20+jarenlange ervaring in de pruik bedrijf
  • 500+verschillende stijlen van favoriete looks
  • 2000+haar producten worden verkocht elke dag
  • 50000+Klanten kopen Pruiken Van US